12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Abia s-au întors la școală că iarăși au liber! Elevii, luni, ACASĂ!

Elevii se bucură din nou de o mini-vacanță. Luni, 5 octombrie, școlile sunt închise. Motivul? E Ziua Mondială a Educației!

Weekend-ul trecut, elevii s-au bucurat de o mini vacanță. Organizarea alegerilor locale le-a oferit cinci zile libere: de vineri până marți inclusiv.

Abia s-au întors la școală, că primesc din nou o mică vacanță. Mai exact, ziua de 5 octombrie este Ziua Mondială a Educației. Și s-a decis să fie sărbătorită prin…absentarea de la școală.

Atât elevii cât și preșcolarii vor avea astfel un weekend prelungit.

În conformitate cu art. 28 alin. (4) din Contractul Colectiv de Muncă Unic la Nivel de Sector de Activitate Învățământ Preunivesitar, 5 Octombrie – Ziua Mondială a Educației este zi nelucrătoare” au anunțat cei de la Inspectoratul Școlar Județean Bistrița Năsăud pe pagina lor de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: