8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Abia s-au întors la școală că iarăși au liber! Elevii, luni, ACASĂ!

Elevii se bucură din nou de o mini-vacanță. Luni, 5 octombrie, școlile sunt închise. Motivul? E Ziua Mondială a Educației!

Weekend-ul trecut, elevii s-au bucurat de o mini vacanță. Organizarea alegerilor locale le-a oferit cinci zile libere: de vineri până marți inclusiv.

Abia s-au întors la școală, că primesc din nou o mică vacanță. Mai exact, ziua de 5 octombrie este Ziua Mondială a Educației. Și s-a decis să fie sărbătorită prin…absentarea de la școală.

Atât elevii cât și preșcolarii vor avea astfel un weekend prelungit.

În conformitate cu art. 28 alin. (4) din Contractul Colectiv de Muncă Unic la Nivel de Sector de Activitate Învățământ Preunivesitar, 5 Octombrie – Ziua Mondială a Educației este zi nelucrătoare” au anunțat cei de la Inspectoratul Școlar Județean Bistrița Năsăud pe pagina lor de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.