19.2 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Foto/Video: Așa Da! Sorin Pop, din nou pe pistă, DAR cu motocicleta galbenă, îmbunătățită!

Motociclistul Sorin Pop e din nou pe pistă! Azi are loc o nouă competiție. Deși i-au lipsit antrenamentele, are încredere în motocicleta galbenă. Aceasta a fost…imbunătățită datorită celor ce susțin pasiunea bistrițeanului.

Sorin Pop e bistrițeanul care, pasionat de motociclete, a participat la competiții chiar dacă a fost singur, și de multe ori, cu un motor mult inferior comparativ cu al celorlalți concurenți.

A luptat pentru pasiunea lui, iar ambiția și determinarea sa i-a făcut pe alții să i se alăture în acest demers.

Așa se face că azi e din nou pe pistă, luptând să ajungă pe podium.

Motorcycles Racing Championship MotoRC, etapa a 5-a, timp frumos, motoare, adrenalină! E etapa cu cei mai multi piloți de până acum. La clasa la care particip suntem 37 de piloți” a transmis Sorin Pop.

Deși a făcut o lună de pauză, și a trebuit să se reacomodeze pe circuit, a fost încrezător. Motorul lui e ALTUL.

Din pacate sunt departe de Bistrita toate circuitele de viteză, de aceea nu mă prea pot antrena. Am făcut multe îmbunătățiri la motor cu ajutorul Consiliului Județean care mi-a susținut pasiunea. A trebuit să mă obișnuiesc cu reacțiile motorului. Dar atmosfera e super frumoasă! Sper să mă activez în cursă și să reprezint cât mai bine județul!” a transmis Sorin Pop de pe pistă.

E din nou singur la Adâncata, dar e fericit că are ”cea mai mare echipă care îl susține de acasă”.

Echipa Bistrițeanul.ro îi urează MULT SUCCES! 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: