7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Cele mai importante licee din Bistrița intră în scenariul roșu și trec la cursuri online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a hotărât ca toate clasele de liceu și gimnazială de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” și o parte din clasele de liceu de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” să intre în scenariul roșu și să își mute cursurile online, începând de astăzi.

Clasele de liceu și generală de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” se mută online până în data de 28 octombrie. De asemenea, o clasă de generală și 6 clase de liceu de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” intră în scenariu roșu și stau acasă până în 3 noiembrie, întâlnindu-se cu profesorii doar online.

Și o clasă de  a IX-a la Colegiul Tehnic Infoel își va desfășura activitatea online până ân 3 noiembrie, de asemenea o grupă de preșcolari de la grădinița cu program prelungit „Rază de Soare” Bistrița, două clase de a VI-a și a VII-a de la Școala Gimnazială Șieu Măgheruș și clasa a III-a de la Școala Primară din Mijlocenii Bârgăului.

Scenariul galben se va aplica pentru 24 de clase de la Colegiul Tehnic Infoel Bistrița și la o grupă mijlocie și una mare de la Grădinița cu program prelungit nr. 12. În scenariul galben se combină cursurile online cu participarea fizică la ore.

Bistrițeanul.ro a anunțat încă de ieri despre situația de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”:

Colegiul „Liviu Rebreanu” intră în scenariul roșu cu toate clasele de gimnaziu și liceu

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: