10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

S-a oprit brusc când a văzut echipajul de poliție! Apoi a demarat în trombă!

E „peripeția” unui tânăr din Rebra. Acesta a oprit mașina, când a văzut echipajul de poliție. Iar apoi a pornit în viteză, cu oamenii legii după el. Acum se ”odihnește” la sediul poliției.

Când te știi cu musca pe căciulă, e imposibil să nu te dai de gol. A demonstrat-o un tânăr din Rebra.

Acesta se afla la volanul unei mașini, și, la vederea echipajului de poliție a oprit brusc, punându-și mașina pe avarii. Când oamenii legii s-au apropiat de el, a demarat în trombă.

Acum e reținut pentru 24 de ore. În urma verificărilor, polițiștii au realizat și de ce tânărul a acționat așa.

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii care desfășurau activități de monitorizare a traficului  rutier pe raza comunei Rebra au observat un autoturism cu volan pe dreapta care era condus de un tânăr de 25 de ani, din Rebra și care a oprit brusc, acționând avariile. În momentul în care echipajul s-a apropiat, acesta a plecat de pe loc. Polițiștii l-au urmărit, iar la un moment dat au efectuat semnalele regulamentare de oprire, însă conducătorul auto a refuzat să se conformeze, continuându-și deplasarea. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Cercetările în acest caz continuă sub supravegherea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, iar ieri, s-a dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore” se arată în comunicatul IPJ BN.

ALTE NEREGULI în TRAFIC

  1. Un bistrițean de 49 de ani a fost prins conducând beat (1,38mg/l alcool pur în aerul expirat), un autoturism cu ITP-ul expirat. S-a ales cu dosar penal.
  2. Un tânăr de 26 de ani din Pinticu a fost prins conducând o motocicletă, prin Teaca, deși nu avea permis de conducere. S-a ales cu dosar penal.

 

FOTO- Ilustrativă – Roadandtrack

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: