15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

S-a oprit brusc când a văzut echipajul de poliție! Apoi a demarat în trombă!

E „peripeția” unui tânăr din Rebra. Acesta a oprit mașina, când a văzut echipajul de poliție. Iar apoi a pornit în viteză, cu oamenii legii după el. Acum se ”odihnește” la sediul poliției.

Când te știi cu musca pe căciulă, e imposibil să nu te dai de gol. A demonstrat-o un tânăr din Rebra.

Acesta se afla la volanul unei mașini, și, la vederea echipajului de poliție a oprit brusc, punându-și mașina pe avarii. Când oamenii legii s-au apropiat de el, a demarat în trombă.

Acum e reținut pentru 24 de ore. În urma verificărilor, polițiștii au realizat și de ce tânărul a acționat așa.

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii care desfășurau activități de monitorizare a traficului  rutier pe raza comunei Rebra au observat un autoturism cu volan pe dreapta care era condus de un tânăr de 25 de ani, din Rebra și care a oprit brusc, acționând avariile. În momentul în care echipajul s-a apropiat, acesta a plecat de pe loc. Polițiștii l-au urmărit, iar la un moment dat au efectuat semnalele regulamentare de oprire, însă conducătorul auto a refuzat să se conformeze, continuându-și deplasarea. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Cercetările în acest caz continuă sub supravegherea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, iar ieri, s-a dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore” se arată în comunicatul IPJ BN.

ALTE NEREGULI în TRAFIC

  1. Un bistrițean de 49 de ani a fost prins conducând beat (1,38mg/l alcool pur în aerul expirat), un autoturism cu ITP-ul expirat. S-a ales cu dosar penal.
  2. Un tânăr de 26 de ani din Pinticu a fost prins conducând o motocicletă, prin Teaca, deși nu avea permis de conducere. S-a ales cu dosar penal.

 

FOTO- Ilustrativă – Roadandtrack

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...