21.6 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Covid-19 închide restaurantele și cafenelele! Masca devine OBLIGATORIE și pe stradă, în Bistrița

Începând de mâine este obligatorie purtarea măștii pe stradă și în municipiul Bistrița. De asemenea, nu vei mai putea consuma băuturi și preparate în interiorul restaurantelor și cafenelelor și se interzic spectacolele și concertele.

Întrucât în Bistrița incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 trece de 3/1000 de locuitori în ultimele două săptămâni, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a decis noi măsuri.

Astfel de mâine purtarea măștii este obligatorie și în spațiile deschise, iar consumul de băuturi și preparate în interiorul cafenelelor și restaurantelor este interzis.

Activitatea restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă doar pentru clienții cazați în unitățile de cazare respective.

De asemenea, se interzice organizare și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.

Măsurile intră în vigoare mâine, 28 octombrie și vizează municipiul Bistrița, Ghinda, Sărata, Sigmir, Slătinița, Unirea și Viișoara.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...