11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Un documentar va spune povestea Via Transilvanica

Un documentar va spune povestea traseului de drumeții Via Transilvanica. Acesta va prezenta imagini spectaculoase de pe traseul deja amenajat, dar va scoate în evidență și ce muncă titanică presupune amenajarea acestuia.

Via Transilvanica va avea propriul documentar, care îi va spune povestea, pentru toți cei care nu au avut șansa să parcurgă nicio bucățică din acest traseu de drumeții ce se va întinde pe aproape 1.000 de km.

„Cadoul Via Transilvanica din acest an este un film documentar despre cum se realizează acest traseu de lungă distanță, ce lucrări sunt în spatele cărării și ce oameni sunt implicați în „drumul care unește”. Acesta este pentru toți cei care nu ne-au putut fi alături fizic, pe traseu sau la realizarea acestuia”, a anunțat pe Facebook, sportivul Tibi Ușeriu, care se află în spatele acestui grandios proiect.

Doar anul acesta au fost amenajați 400 de kilometri din acest traseu de drumeții, în total având 800 amenajați. Dacă inițial își propuseseră să amenajeze 950 de kilometri, cei de la E.ON mai ajută la adăugarea a încă 100 de km.

„Cei de la E.ON au gândit o propunere pentru clienții lor, astfel că pentru fiecare factură online în locul celei fizice, ei finanțează un metru de traseu. Astăzi am hotărât să ne întindem cu încă 100 de km, tocmai pentru că o acțiune individuală a 100.000 de oameni poate avea ecou într-un proiect mai mare decât fiecare dintre noi. Ne bucurăm ca propunerea celor de la E.ON a fost primită cu atât entuziasm, iar acum e rândul nostru să o ducem la capăt”, a mai precizat Tibi Ușeriu într-o altă postare pe rețeaua de socializare.

https://www.facebook.com/tibiiuseriu/videos/3489999741035260

Foto: Via Transilvanica Facebook

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: