12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Un documentar va spune povestea Via Transilvanica

Un documentar va spune povestea traseului de drumeții Via Transilvanica. Acesta va prezenta imagini spectaculoase de pe traseul deja amenajat, dar va scoate în evidență și ce muncă titanică presupune amenajarea acestuia.

Via Transilvanica va avea propriul documentar, care îi va spune povestea, pentru toți cei care nu au avut șansa să parcurgă nicio bucățică din acest traseu de drumeții ce se va întinde pe aproape 1.000 de km.

„Cadoul Via Transilvanica din acest an este un film documentar despre cum se realizează acest traseu de lungă distanță, ce lucrări sunt în spatele cărării și ce oameni sunt implicați în „drumul care unește”. Acesta este pentru toți cei care nu ne-au putut fi alături fizic, pe traseu sau la realizarea acestuia”, a anunțat pe Facebook, sportivul Tibi Ușeriu, care se află în spatele acestui grandios proiect.

Doar anul acesta au fost amenajați 400 de kilometri din acest traseu de drumeții, în total având 800 amenajați. Dacă inițial își propuseseră să amenajeze 950 de kilometri, cei de la E.ON mai ajută la adăugarea a încă 100 de km.

„Cei de la E.ON au gândit o propunere pentru clienții lor, astfel că pentru fiecare factură online în locul celei fizice, ei finanțează un metru de traseu. Astăzi am hotărât să ne întindem cu încă 100 de km, tocmai pentru că o acțiune individuală a 100.000 de oameni poate avea ecou într-un proiect mai mare decât fiecare dintre noi. Ne bucurăm ca propunerea celor de la E.ON a fost primită cu atât entuziasm, iar acum e rândul nostru să o ducem la capăt”, a mai precizat Tibi Ușeriu într-o altă postare pe rețeaua de socializare.

https://www.facebook.com/tibiiuseriu/videos/3489999741035260

Foto: Via Transilvanica Facebook

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...