-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Grav accident în Rusu Bârgăului. Un pieton a fost călcat de mașină

În urmă cu puțin timp, un pieton a fost călcat de o mașină. Accidentul a avut loc în Rusu Bârgăului, pietonul fiind în stare gravă.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, în Rusu Bârgăului, pe DN17. Din primele informații rezultă faptul că un pieton a fost călcat de un autoturism.

Se pare că pietonul este în stare gravă.

UPDATE:

„Victima – un bărbat în vârstă de aproximativ 85 de ani – a fost preluată de echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD cu un traumatism cranian sever, o plagă, suspiciune de fracturi închise la ambele membre inferioare. A fost stabilizat și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru mai multe investigații și îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

„Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit în această după-masă ca urmare a producerii unui accident rutier, pe drumul național 17, în localitatea Rusu Bârgăului. Conform primelor date, o femeie de 35 de ani, din Urlați, județul Prahova, în timp ce conducea un microbuz pe direcția Vatra Dornei-Bistrița, a surprins și accidentat un bătrân de 85 de ani, din localitate, angajat în traversarea străzii. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...