21 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

FOCAR COVID 19 la Primăria Bistrița

Covid 19 a pus lacăt pe două servicii din cadrul Primăriei Bistrița. Au fost 11 angajați depistați pozitiv. S-au luat toate măsurile necesare, s-a finalizat ancheta epidemiologică, iar cei negativi se vor întoarce la lucru.

Tot câte un angajat, doi, de la Primăria Bistrița ieșeau pozitivi la testarea COVID 19. Așa s-a decis testarea tuturor angajaților de la cele două servici.

Am tot avut câte un caz de COVID 19 de la primărie, tot așa, la câte două zile. Așa că am decis să testăm pe toți angajații celor două servicii. E vorba de Direcția Tehnică și Resurse Umane. Aveam deja 6 persoane pozitive și ieri au mai ieșit 5 teste pozitive, iar restul negative. Astfel, cei depistați pozitiv la testare sunt: 9 persoane din cadrul Direcției Tehnice și două de la Resurse Umane” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șefa DSP BN, Anca Andrițoiu.

S-a făcut ancheta epidemiologică, iar familiile celor infectați au fost puse în izolare.

S-a făcut și dezinfecția în cadrul primăriei, așa că cei care au primit rezultate negative al testare, se vor întoarce la muncă. E vorba de două servicii importante din cadrul primăriei, așa că nu putem să blocăm activitatea. Dar s-au luat toate măsurile impuse” a subliniat Anca Andrițoiu.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: