7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO Crainimăt: Două mașini ajunse în afara carosabilului, după o depășire neregulamentară

Două autoturisme au colizionat în localitatea Crainimăt. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Echipajele de intervenție din cadrul ISU BN au fost solicitate în localitatea Crainimăt.

Două autoturisme au colizionat și au ieșit în afara carosabilului.

Accidentul ar fi avut loc în urma unei depășiti neregulamentare.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat două victime, conștiente și cooperante. Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat un bărbat în vârstă de aproximativ 36 de ani, care prezenta un traumatism cranian și alte leziuni la nivelul toracelui. A fost stabilizat și urmează să fie transportat la spital. Cealaltă persoană implicată în accident (bărbat aproximativ 33 de ani) a fost evaluată de echipajul de paramedici, dar a refuzat transportul la spital” transmit reprezentanții ISU BN.

UPDATE

În această după-masă, pe drumul național 17, la ieșire din localitatea Crainimăt, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. Evenimentul s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto (dintre care unul a refuzat transportarea la spital). Conform primelor date, un bărbat de 33 de ani, din județul Iași, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Bistrița-Dej, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Iara, județul Cluj și care circula pe aceeași direcție. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Continuă cercetările polițiștii rutieri din Beclean, urmând a fi stabilite cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc accidentul” transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: