7.9 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Compania AMICII BUILDING face angajări pentru fabrica din Tiha Bârgăului

Într-o nouă etapă de dezvoltare, firma Amicii Building deschide în Tiha Bîrgăului o fabrică de mobililer dotată cu utilaje moderne! Pentru asta, au nevoie și de personal, astfel încât compania face angajări:

Compania Amicii Building are nevoie de vopsitori și tâmplari cu experiență în lucrul cu materiale precum lemnul masiv, plăci aglomerate de tip PAL și MDF, sticlă, metal, etc. 

Dacă ai bune cunoștințe de lucru cu utilajele și sculele folosite în acest domeniu și consideri că te descurci atât la banc cât și la montaje, vino să dai o probă de lucru și te primim cu drag în colectivul nostru!

Carnetul de șofer categoria B ar putea fi un plus, însă nu este obligatoriu…

Ce îți oferim?

Un salariu corect, bazat pe experiență;

Un mediu de lucru profesionist, cu reguli și proceduri specifice pentru sănătatea și siguranța ta;

Participarea la proiecte de anvergură, dat fiind statutul nostru de dezvoltatori;

Contract de muncă pe perioadă nedeterminată;

Seriozitate! (salariul și anumite bonusuri le vei primi fără întârziere);

Ai citit acest anunț, îți surâde ideea de a lucra cu noi și te potrivești cu descrierea postului? Atunci trimite-ne un e-mail cu CV-ul tău la adresa [email protected] sau sună la numărul de telefon 0749 405 378.   Echipa AMC te așteaptă! 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: