21 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Un bistrițean a intrat cu un pistol într-un bar din Oradea! Polițiștii bihoreni îl vor după gratii

Polițiștii bihoreni au înaintat Parchetului un dosar penal prin care cer trimiterea în judecată și închiderea după gratii a unui bistrițean. Acesta a intrat într-un bar din Oradea având asupra lui un pistol și șase gloanțe.

Se întâmpla în a doua zi a anului 2020.

La barul Orient Express, aflat la câțiva metri de gara CFR Oradea. intra un bistrițean. Acesta avea asupra sa un pistol, neînregistrat în România și șase gloanțe de 9 mm.

Bărbatul de 40 de ani, din Dobricel, a fost depistat de polițiștii din cadrul Transporturi Feroviare, care au confiscat pistolul și gloanțele.

S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și s-au continuat cercetările.

În data de 16 noiembrie, polițiștii au terminat de adunat toate probele necesare și au decis că locul bistrițeanului e după gratii.

Poliţiştii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celui în cauză”, precizează Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: