17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Un bistrițean a intrat cu un pistol într-un bar din Oradea! Polițiștii bihoreni îl vor după gratii

Polițiștii bihoreni au înaintat Parchetului un dosar penal prin care cer trimiterea în judecată și închiderea după gratii a unui bistrițean. Acesta a intrat într-un bar din Oradea având asupra lui un pistol și șase gloanțe.

Se întâmpla în a doua zi a anului 2020.

La barul Orient Express, aflat la câțiva metri de gara CFR Oradea. intra un bistrițean. Acesta avea asupra sa un pistol, neînregistrat în România și șase gloanțe de 9 mm.

Bărbatul de 40 de ani, din Dobricel, a fost depistat de polițiștii din cadrul Transporturi Feroviare, care au confiscat pistolul și gloanțele.

S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și s-au continuat cercetările.

În data de 16 noiembrie, polițiștii au terminat de adunat toate probele necesare și au decis că locul bistrițeanului e după gratii.

Poliţiştii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celui în cauză”, precizează Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.