11.1 C
Bistrița
duminică, mai 16, 2021

Un bistrițean a intrat cu un pistol într-un bar din Oradea! Polițiștii bihoreni îl vor după gratii

Polițiștii bihoreni au înaintat Parchetului un dosar penal prin care cer trimiterea în judecată și închiderea după gratii a unui bistrițean. Acesta a intrat într-un bar din Oradea având asupra lui un pistol și șase gloanțe.

Se întâmpla în a doua zi a anului 2020.

La barul Orient Express, aflat la câțiva metri de gara CFR Oradea. intra un bistrițean. Acesta avea asupra sa un pistol, neînregistrat în România și șase gloanțe de 9 mm.

Bărbatul de 40 de ani, din Dobricel, a fost depistat de polițiștii din cadrul Transporturi Feroviare, care au confiscat pistolul și gloanțele.

S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și s-au continuat cercetările.

În data de 16 noiembrie, polițiștii au terminat de adunat toate probele necesare și au decis că locul bistrițeanului e după gratii.

Poliţiştii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celui în cauză”, precizează Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO-COMPRESOARE Bistrița – lider în vânzarea de compresoare noi și second hand. La nevoie, le poți și închiria

PRO-COMPRESOARE Bistrița este lider local în furnizarea și întreținerea compresoarelor cu șurub,  diesel sau oil free....

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...