-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Un bistrițean a intrat cu un pistol într-un bar din Oradea! Polițiștii bihoreni îl vor după gratii

Polițiștii bihoreni au înaintat Parchetului un dosar penal prin care cer trimiterea în judecată și închiderea după gratii a unui bistrițean. Acesta a intrat într-un bar din Oradea având asupra lui un pistol și șase gloanțe.

Se întâmpla în a doua zi a anului 2020.

La barul Orient Express, aflat la câțiva metri de gara CFR Oradea. intra un bistrițean. Acesta avea asupra sa un pistol, neînregistrat în România și șase gloanțe de 9 mm.

Bărbatul de 40 de ani, din Dobricel, a fost depistat de polițiștii din cadrul Transporturi Feroviare, care au confiscat pistolul și gloanțele.

S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și s-au continuat cercetările.

În data de 16 noiembrie, polițiștii au terminat de adunat toate probele necesare și au decis că locul bistrițeanului e după gratii.

Poliţiştii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celui în cauză”, precizează Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...