16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO: Le-a ars magazia de lemne și acoperișul casei. Două persoane au primit îngrijiri medicale

Intervenție a pompierilor și voluntarilor în localitatea Romuli. Un incendiu a izbucnit la o casă, cuprinzând acoperișul și o anexă. Două persoane au avut nevoie de asistență medicală.

Pompierii militari năsăudeni și SVSU Romuli au intervenit în localitatea Romuli la un incendiu izbucnit la o casă de locuit.

Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de locuit, dar s-a extins cu repeziciune și spre o anexă, mai exact, o magazie de lemne.

După aproximativ două ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost stins.

Incendiul s-a manifestat la nivelul acoperișului (30-40 mp) și la nivelul unei anexe – magazie de lemne (30-40 mp)” transmit reprezentanții ISU BN.

Văzând flăcările ce mistuie din agoniseala de-o viață, două persoane au suferit atac de panică. Din fericire, asistența primită de la echipajul medical direcționat spre locul incendiului a fost de ajuns. Nu s-a impus transportarea persoanelor la spital.

Cauza incendiului e în curs de stabilire!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: