9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Ajutor pentru bistrițenii singuri, de peste 65 de ani!

Bunicii peste 65 de ani care sunt singuri și nu-și pot achiziționa cele necesare au de acum un ajutor. Cei din cadrul Primăriei Bistrița pun la dispoziție oameni care să le cumpere medicamente sau alimente. Și asta nu e tot:

De astăzi, pe perioada carantinării Bistriței, s-a găsit o soluție pentru bunicii singuri de pe raza municipiului și a cartierelor acestuia.

Persoanele peste 65 de ani care nu au pe nimeni să-i ajute, au la dispoziție un tel verde. Cineva din cadrul Primăriei Bistrița le va face cumpărăturile necesare.

Primăria Bistrița, prin Direcția de Asistență Socială, vine în sprijinul persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani care sunt singure, nu au aparținători și sunt în imposibilitatea de a-și procura hrana, medicamentele și produsele de igienă în această perioadă cu restricții. 
O linie telefonică de urgență de tip Tel-Verde (0263-237479) va putea prelua apelurile vârstnicilor, în intervalul 07.00-19.00 (de luni până joi) și 08.00-16.00 (vinerea)” a anunțat primarul Bistriței, Ioan Turc, pe Facebook.

DE REȚINUT e faptul că cei ce apelează la ajutorul celor de la primăriei, dacă sună înainte de ora 12.00, primesc cele necesare în aceeași zi, iar dacă sună după-masa, le vor primi în ziua următoare.

Mai mult, pot folosi același număr de telefon dacă au o problemă cu instalațiile de apă/gaz/curent.

Aceeași categorie de persoane poate cere ajutor în cazul unor defecțiuni majore (apă, electricitate și gaz), un instalator și un electrician fiind gata să intervină” a mai scris primarul.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.