19.4 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Răzvan Martin trebuie să înapoieze medalia de la Jocurile Olimpice de acum 8 ani. Sportivul a picat testul antidoping

La 8 ani de la Jocurile Olimpice de la Londra, Răzvan Martin trebuie să înapoieze medalia de argint câștigată. Acesta a participat la competiții dopat cu substanțe interzise.

Potrivit DigiSport.ro, la 8 ani de la Jocurile Olimpice de la Londra, lui Răzvan Martin i se cere înapoi medalia de argint câștigată. Asta după ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping.

În  corpul halterofilului care s-a format la Bistrița au fost găsite steroizi anabolizanți, substanțe interzise la astfel de competiții. Medalia retrasă va fi înmânată altui sportiv. Răzvan Martin are în palmares 5 medalii, un bronz la Jocurile Olimpice din 2012, argint la campionatele europene din 2017 și 2018 și aur la campionatele europene din 2011 și 2012.

Acesta a mai fost depistat dopat în 2013, la Campionatele Europene, când a mai pierdut două medalii, una de aur și alta de bronz. Incidentul i-a adus o suspendare de doi ani, până în 2015.

Printre cei depistați pozitiv la Jocurile Olimpice din 2012 se numără un alt bistrițean, Gabriel Sâncrăian, care însă nu a încheiat concursul. Sportivul a mai fost depistat pozitiv și în timpul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, când a pierdut medalia de bronz. În 2017, Sîncrăian a fost suspendat pentru 8 ani.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: