19.4 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO: GRAV accident în Orheiu Bistriței cu o victimă inconștientă

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață în Orheiu Bistriței. O mașină s-a răsturnat, iar un bărbat a rămas încarcerat. Victima a ajuns la spital în stare de inconștiență.

Mobilizare de forțe, în această dimineață, în Orheiu Bistriței.

Modulul SMURD din cadrul ISU Bistrița au intervenit la un accident rutier. O mașină s-a răsturnat pe carosabil.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost găsit încarcerat, rămas blocat între scaun și alte elemente de caroserie.

„Pompierii militari care încadrează echipajul de descarcerare au extras victima în mai puțin de cinci minute, prin luneta autoturismul, cu ajutorul tărgii lopată”, informează reprezentanții ISU BN.

Victima a fost predată echipajului de terapie intensivă SMURD. Șoferul a fost inconștient (cu respirație) pe toată durata intervenției și prezintă un traumatism cranian. A fost stabilizat de echipajul de terapie intensivă și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri şi investigații medicale suplimentare.

UPDATE:

Conform primelor date, un bărbat de 52 de ani, din Buduș, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 173, între Jelna și Orheiu Bistriței, într-o curbă a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și îi vor fi recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii Serviciului Rutier au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

Foto @ ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: