18.2 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Prefectul Stelian Dolha: Bistrița va ieși joi din carantină!

Prezent la evenimentul din fața statuii poetului Andrei Mureșanu, acolo unde, decent și în liniște, a fost sărbătorită Ziua României, prefectul Stelian Dolha, a anunțat că, joi dimineață, la ora 5.00, municipiul Bistrița va ieși din carantină.

”Este o decizie care se va lua după o ședință de analiză a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu înainte și nu este hotărârea prefectului. Specialiștii ne vor spune dacă putem renunța la carantină. Sigur, iar de asta să fie toți bistrițenii siguri, eu îmi doresc foarte mult ca joi dimineață la ora 5.00, Bistrița să iasă din carantină”, a precizat Stelian Dolha.

Municipiul Bistrița a intrat în carantină pe data de 19 noiembrie la o rată de infectare de aproape 10 persoane infectate cu COVID 19  la 1000 de locuitori, acum fiind vorba doar de 5,84 la 1000 locuitori. De altfel și la nivelul județului Bistrița-Năsăud, rata de infectare a ajuns astăzi la 3,17 persoane la 1000 de locuitori.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.