17.3 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Prefectul Stelian Dolha: Bistrița va ieși joi din carantină!

Prezent la evenimentul din fața statuii poetului Andrei Mureșanu, acolo unde, decent și în liniște, a fost sărbătorită Ziua României, prefectul Stelian Dolha, a anunțat că, joi dimineață, la ora 5.00, municipiul Bistrița va ieși din carantină.

”Este o decizie care se va lua după o ședință de analiză a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu înainte și nu este hotărârea prefectului. Specialiștii ne vor spune dacă putem renunța la carantină. Sigur, iar de asta să fie toți bistrițenii siguri, eu îmi doresc foarte mult ca joi dimineață la ora 5.00, Bistrița să iasă din carantină”, a precizat Stelian Dolha.

Municipiul Bistrița a intrat în carantină pe data de 19 noiembrie la o rată de infectare de aproape 10 persoane infectate cu COVID 19  la 1000 de locuitori, acum fiind vorba doar de 5,84 la 1000 locuitori. De altfel și la nivelul județului Bistrița-Năsăud, rata de infectare a ajuns astăzi la 3,17 persoane la 1000 de locuitori.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: