11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Prefectul Stelian Dolha: Bistrița va ieși joi din carantină!

Prezent la evenimentul din fața statuii poetului Andrei Mureșanu, acolo unde, decent și în liniște, a fost sărbătorită Ziua României, prefectul Stelian Dolha, a anunțat că, joi dimineață, la ora 5.00, municipiul Bistrița va ieși din carantină.

”Este o decizie care se va lua după o ședință de analiză a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu înainte și nu este hotărârea prefectului. Specialiștii ne vor spune dacă putem renunța la carantină. Sigur, iar de asta să fie toți bistrițenii siguri, eu îmi doresc foarte mult ca joi dimineață la ora 5.00, Bistrița să iasă din carantină”, a precizat Stelian Dolha.

Municipiul Bistrița a intrat în carantină pe data de 19 noiembrie la o rată de infectare de aproape 10 persoane infectate cu COVID 19  la 1000 de locuitori, acum fiind vorba doar de 5,84 la 1000 locuitori. De altfel și la nivelul județului Bistrița-Năsăud, rata de infectare a ajuns astăzi la 3,17 persoane la 1000 de locuitori.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: