18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Prefectul Stelian Dolha: Bistrița va ieși joi din carantină!

Prezent la evenimentul din fața statuii poetului Andrei Mureșanu, acolo unde, decent și în liniște, a fost sărbătorită Ziua României, prefectul Stelian Dolha, a anunțat că, joi dimineață, la ora 5.00, municipiul Bistrița va ieși din carantină.

”Este o decizie care se va lua după o ședință de analiză a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu înainte și nu este hotărârea prefectului. Specialiștii ne vor spune dacă putem renunța la carantină. Sigur, iar de asta să fie toți bistrițenii siguri, eu îmi doresc foarte mult ca joi dimineață la ora 5.00, Bistrița să iasă din carantină”, a precizat Stelian Dolha.

Municipiul Bistrița a intrat în carantină pe data de 19 noiembrie la o rată de infectare de aproape 10 persoane infectate cu COVID 19  la 1000 de locuitori, acum fiind vorba doar de 5,84 la 1000 locuitori. De altfel și la nivelul județului Bistrița-Năsăud, rata de infectare a ajuns astăzi la 3,17 persoane la 1000 de locuitori.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...