26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

FRUMOS: Ceai și cafea pentru oamenii legii, în miez de noapte

Polițiștii și jandarmii stau zi și noapte în stradă, verificând respectarea măsurilor impuse de carantinarea municipiului. Azi-noapte, câțiva taximetriști și voluntari au împărțit cafea și ceai fierbinte oamenilor legii aflați la datorie.

Carantinarea municipiului și restricțiile nocturne impuse de la nivel central au scos oamenii legii în stradă, zi și noapte, pentru a face verificări.

Fiind început de iarnă, temperaturile sunt scăzute, așa că o mână de oameni au decis să facă o faptă bună.

Taximetriștii de la ProTaxi și voluntari de la Împartebucurie.ro au împărțit azi-noapte ceai și cafea fierbinte.

Iarna este timpul pentru confort, pentru mâncare bună și căldură, pentru atingerea mâinii unui prieten și o discuție lângă foc. Este vremea să stai acasă. – Edith Sitwell 

Angajații societății PROTAXI și voluntarii de la ÎmparteBucurie.ro au fost puși pe fapte bune. La minus 5 grade, au vizitat toate filtrele de poliție de la intrarea în oraș pentru a-i servi pe oamenii legii cu un ceai sau o cafea fierbinte. Discuțiile au fost scurte și încurajatoare! Pentru bărbații în uniforme nu este vremea de stat acasă! Dar pentru noi, oamenii de bine din Bistrița, este vremea să le oferim o cană de căldură” au scris taximetriștii pe Facebook.

 

FOTO- Facebook ProTaxi

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: