13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

USR-Plus Bistrița-Năsăud: Votul tău este important și contează! Durează câteva minute dar efectul lui este uriaș

USR-Plus Bistrița-Năsăud: Votul tău este important și contează! Durează câteva minute dar efectul lui este uriaș… Pe 6 decembrie, votează cu gândul la gerul îndurat la protestele pentru OUG13, la gazele jandarmilor din 10 august, la corupția din spitale și la sărăcia din rândul copiilor.

Stimate alegător,

Duminică vei vota pentru viitorul tău și al copiilor, nepoților sau părinților tăi. Vei alege reprezentanții județului Bistrița-Năsăud în Parlamentul României, cei care vor influența, în următorii 4 ani, prin legile aprobate, viața și bunăstarea celor dragi ție.

Prezența ta la vot este importantă, ca să nu decidă alții pentru tine!

Însă, siguranța ta și a familiei tale este prioritară. De aceea, te rugăm să iei cu tine, în afară de cartea de identitate, o mască, un pix pe care să îl folosești doar tu și chiar puțin dezinfectant.

Votează pe 6 decembrie cu gândul la gerul îndurat la protestele pentru OUG13, la gazele jandarmilor din 10 august, la corupția din spitale și la sărăcia din rândul copiilor.

Votul durează câteva minute dar efectul lui este uriaș, cel puțin 4 ani. Votul tău este important și contează!

Votează pentru O Românie Fără Hoție.

Îți mulțumim, 

Lorant Sas și Emilian Gabor 

candidați ai Alianței USR PLUS Bistrița Năsăud 

Poziția 6 pe buletinul de vot! 

(Articol electoral comandat de USR-Plus Bistrița-Năsăud, CUI financiar mandatar județean 11200021)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: