16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Vom avea târg cu produse locale de Crăciun, însă nu și artificii de Revelion

Ioan Turc nu vrea să renunțe la târgul cu produse locale în preajma sărbătorilor de iarnă, însă se va renunța la ideea unui concert la trecerea dintre ani și chiar și la artificii.

Primarul Ioan Turc nu vrea să renunțe la târgul de sărbători al producătorilor locali, susținând că urmează să aibă o discuție cu asociația de profil care stă în spatele întâlnirilor săptămânale de lângă Biserica Evanghelică.

„Piața de Crăciun a producătorilor locali se poate ține, nu pot să spun mai multe. Urmează să avem o discuție cu asociația produs în bistrița-Năsăud să vedem dacă vom permite și comerțul de produse artizanale, nu doar alimentare. În rest evenimente la cumpăna dintre ani, probabil că nu”, a declarat primarul Ioan Turc, azi, într-o conferință de presă.

Acesta a mai precizat că se va renunța inclusiv la ideea de artificii la cumpăna dintre ani, pentru că având în vedere faptul că adunările în grupuri sunt interzise, bistrițenii nu se vor putea bucura de ele.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: