18.2 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Deputatul PNL Robert Sighiartău: Le mulțumesc tututor celor care au ieșit la vot și au arătat că le pasă!

„Rezultatul din Bistrița-Năsăud demonstrează încă o dată că județul nostru vrea să se dezvolte, iar noi vom face tot ce ne stă în putere ca România europeană, puternică și modernă, visul unei întregi generații să devină realitate”, a transmis deputatul liberal Robert Sighiartău.

Acesta a dorit să mulțumească personal alegătorilor din Bistrița-Năsăud: „Vreau să le mulțumesc tututor celor care au ieșit la vot și au arătat că le pasă. Vreau să vă mulțumesc  că ne-ați acordat încrederea!

Vreau să le mulțumesc și colegilor din PNL pentru implicarea totală de care au dat dovadă în această campanie, iar rezultatul obținut plasează județul Bistrița-Năsăud, printre primele județe din țară.

Avem 4 ani în față, 4 ani de muncă, 4 ani în care vom continua dezvoltarea județului, vom continua dezvoltarea României!

Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a mai transmis Robert Sighiartău.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.