20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Deputatul PNL Robert Sighiartău: Le mulțumesc tututor celor care au ieșit la vot și au arătat că le pasă!

„Rezultatul din Bistrița-Năsăud demonstrează încă o dată că județul nostru vrea să se dezvolte, iar noi vom face tot ce ne stă în putere ca România europeană, puternică și modernă, visul unei întregi generații să devină realitate”, a transmis deputatul liberal Robert Sighiartău.

Acesta a dorit să mulțumească personal alegătorilor din Bistrița-Năsăud: „Vreau să le mulțumesc tututor celor care au ieșit la vot și au arătat că le pasă. Vreau să vă mulțumesc  că ne-ați acordat încrederea!

Vreau să le mulțumesc și colegilor din PNL pentru implicarea totală de care au dat dovadă în această campanie, iar rezultatul obținut plasează județul Bistrița-Năsăud, printre primele județe din țară.

Avem 4 ani în față, 4 ani de muncă, 4 ani în care vom continua dezvoltarea județului, vom continua dezvoltarea României!

Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a mai transmis Robert Sighiartău.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: