15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Deputatul PNL Robert Sighiartău: Le mulțumesc tututor celor care au ieșit la vot și au arătat că le pasă!

„Rezultatul din Bistrița-Năsăud demonstrează încă o dată că județul nostru vrea să se dezvolte, iar noi vom face tot ce ne stă în putere ca România europeană, puternică și modernă, visul unei întregi generații să devină realitate”, a transmis deputatul liberal Robert Sighiartău.

Acesta a dorit să mulțumească personal alegătorilor din Bistrița-Năsăud: „Vreau să le mulțumesc tututor celor care au ieșit la vot și au arătat că le pasă. Vreau să vă mulțumesc  că ne-ați acordat încrederea!

Vreau să le mulțumesc și colegilor din PNL pentru implicarea totală de care au dat dovadă în această campanie, iar rezultatul obținut plasează județul Bistrița-Năsăud, printre primele județe din țară.

Avem 4 ani în față, 4 ani de muncă, 4 ani în care vom continua dezvoltarea județului, vom continua dezvoltarea României!

Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a mai transmis Robert Sighiartău.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: