14.6 C
Bistrița
marți, mai 7, 2024

„La Famiglia”: cum a încercat AUR să trimită în parlament soți, frați, părinți și copii. Un cuplu, pe listele din BN

O analiză a celor de la G4media scoate în evidență faptul că noul partid AUR a încercat să trimită în Parlament familii întregi. Nu mai puțin de 27 de perechi de soț-soție, părinți-copii și frați au fost identificate pe listele AUR din țară. O astfel de pereche s-a regăsit și pe listele din Bistrița-Năsăud.

După calculele celor de la G4media, 9% dintre candidații AUR la alegerile parlamentare din 6 decembrie erau rude de gradul 1 și 2. Nu mai puțin de 27 de cupluri soț-soție, părinți-copii, frați, au fost identificate pe listele partidului.

Culmea este faptul că Alianța pentru Unirea Românilor are drept principiu fundamentar meritocrația. Unii dintre cei identificați de jurnaliști pe lista de candidați au reușit să intre „în pereche” în Parlament. Este și cazul unuia dintre liderii AUR, Târziu Claudiu și soția sa Adela, care au șanse mari să prindă un loc de senator.

Pe listă găsim și un cuplu din Bistrița-Năsăud. Este vorba despre Goarță Andreea și Goarță Adrian Ștefan.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):