21.6 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

„La Famiglia”: cum a încercat AUR să trimită în parlament soți, frați, părinți și copii. Un cuplu, pe listele din BN

O analiză a celor de la G4media scoate în evidență faptul că noul partid AUR a încercat să trimită în Parlament familii întregi. Nu mai puțin de 27 de perechi de soț-soție, părinți-copii și frați au fost identificate pe listele AUR din țară. O astfel de pereche s-a regăsit și pe listele din Bistrița-Năsăud.

După calculele celor de la G4media, 9% dintre candidații AUR la alegerile parlamentare din 6 decembrie erau rude de gradul 1 și 2. Nu mai puțin de 27 de cupluri soț-soție, părinți-copii, frați, au fost identificate pe listele partidului.

Culmea este faptul că Alianța pentru Unirea Românilor are drept principiu fundamentar meritocrația. Unii dintre cei identificați de jurnaliști pe lista de candidați au reușit să intre „în pereche” în Parlament. Este și cazul unuia dintre liderii AUR, Târziu Claudiu și soția sa Adela, care au șanse mari să prindă un loc de senator.

Pe listă găsim și un cuplu din Bistrița-Năsăud. Este vorba despre Goarță Andreea și Goarță Adrian Ștefan.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!