6.7 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

BN: OFICIAL în 24 de ore – 87 cazuri noi, cinci decese, cinci persoane vindecate

Direcția de Sănătate Publică Bistrița Năsăud a anunțat că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat, la nivelul județului nostru, 87 de cazuri noi de pacienți infectați cu COVID. Totodată, cinci persoane infectate au decedat, iar alte cinci au fost declarate vindecate. La centrul de recuperare din Beclean au fost înregistrate încă 11 cazuri pozitive.

De la începutul pandemiei de coronavirus, la nivelul județului nostru au fost depistate pozitiv 6.359 de persoane infectate cu COVID 19. Dintre acestea, 87 de persoane au fost depistate pozitiv în ultimele 24 de ore.

De la raportarea de ieri, până azi, cinci bistrițeni infectați cu noul tip de coronavirus au decedat, iar alți cinci au fost declarați vindecați.

Între cele 87 de cazuri nou depistate se numără încă 11 beneficiari ai centrului de recuperare din Beclean, un angajat DSP BN, un angajat CJAS, un medic SJUB, trei angajați ai unor agenți economici și un pacient centru de dializă.

Astfel, situația de la începutul pandemiei până în prezent, privind dinamica COVID 19, la nivelul județului nostru, arată așa:

  • 6359 cazuri confirmate de CoVid-19;
  • 285 decese;
  • 5611 persoane externate (4491 externate vindecate/1120 externate);

Astăzi sunt:

  • 1030 persoane în carantină;
  • 610 persoane izolate;

Au fost efectuate 218 teste, rezultând o pozitivitate a cazurilor de 39,9 la sută.

La nivelul județului, incidența cazurilor COVID, cu tot cu focare este:

Incidența FĂRĂ focare e:

  • Bistrița 4,26
  • Beclean 3,08
  • Matei 0,8

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.