16.7 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

„Sexy-peremista” Ancuța Cârcu s-a înscris în AUR: „Voi lupta pentru oameni”

Fosta peremistă Ancuța Cârcu a anunțat pe pagina sa de Facebook că intră în AUR și că va „lupta pentru oameni”. Aceasta l-a numit pe George Simion, liderul formațiunii politice „vocea tuturor românilor”.

Ancuța Cârcu, mutată de câțiva ani din țară, a anunțat pe pagina sa de Facebook că intră în AUR, formațiune politică votată masiv de către românii plecați în străinătate, la ultimele alegeri parlamentare.

„George Simion a câștigat azi un membru AUR! Pe mine!”, a transmis Viorica Ancuța Cârcu. Aceasta a mai spus că politicienii corupți se tem de George Simion, liderul formațiunii politice și că este vocea românilor cinstiți și sinceri: „Politicienii corupți și grupurile de interese se tem de George Simion, se tem că nu vor mai putea fura, se tem că nu vor mai putea controla România, se tem că nu vor mai putea ține românii în beznă. Pentru că George Simion este vocea românilor cinstiți și sinceri”, a mai spus Ancuța Cârcu într-un live făcut pe Facebook și mai apoi postat pe canalul său de Youtube.

Ancuța Cârcu nu este la prima tangență cu lumea politică. Aceasta a fost membră PRM și chiar a candidat la parlamentarele din 2012 din partea formațiunii politice. Un scandal iscat între bistrițeanca din Rebrișoara și fostul lider Vadim Tudor a și dus la demiterea acestuia din fruntea partidului.

Bistrițeanca este urmărită pe Facebook de peste 180.000 de persoane, live-urile sale adunând mii de like-uri, comentarii și distribuiri. Aceasta abordează tot felul de subiecte, de la politică la relațiile de cuplu.

Foto/Video Viorica Ancuța Cârcu

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.