11.1 C
Bistrița
duminică, mai 16, 2021

„Sexy-peremista” Ancuța Cârcu s-a înscris în AUR: „Voi lupta pentru oameni”

Fosta peremistă Ancuța Cârcu a anunțat pe pagina sa de Facebook că intră în AUR și că va „lupta pentru oameni”. Aceasta l-a numit pe George Simion, liderul formațiunii politice „vocea tuturor românilor”.

Ancuța Cârcu, mutată de câțiva ani din țară, a anunțat pe pagina sa de Facebook că intră în AUR, formațiune politică votată masiv de către românii plecați în străinătate, la ultimele alegeri parlamentare.

„George Simion a câștigat azi un membru AUR! Pe mine!”, a transmis Viorica Ancuța Cârcu. Aceasta a mai spus că politicienii corupți se tem de George Simion, liderul formațiunii politice și că este vocea românilor cinstiți și sinceri: „Politicienii corupți și grupurile de interese se tem de George Simion, se tem că nu vor mai putea fura, se tem că nu vor mai putea controla România, se tem că nu vor mai putea ține românii în beznă. Pentru că George Simion este vocea românilor cinstiți și sinceri”, a mai spus Ancuța Cârcu într-un live făcut pe Facebook și mai apoi postat pe canalul său de Youtube.

Ancuța Cârcu nu este la prima tangență cu lumea politică. Aceasta a fost membră PRM și chiar a candidat la parlamentarele din 2012 din partea formațiunii politice. Un scandal iscat între bistrițeanca din Rebrișoara și fostul lider Vadim Tudor a și dus la demiterea acestuia din fruntea partidului.

Bistrițeanca este urmărită pe Facebook de peste 180.000 de persoane, live-urile sale adunând mii de like-uri, comentarii și distribuiri. Aceasta abordează tot felul de subiecte, de la politică la relațiile de cuplu.

Foto/Video Viorica Ancuța Cârcu

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO-COMPRESOARE Bistrița – lider în vânzarea de compresoare noi și second hand. La nevoie, le poți și închiria

PRO-COMPRESOARE Bistrița este lider local în furnizarea și întreținerea compresoarelor cu șurub,  diesel sau oil free....

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...