16.1 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

„Sexy-peremista” Ancuța Cârcu s-a înscris în AUR: „Voi lupta pentru oameni”

Fosta peremistă Ancuța Cârcu a anunțat pe pagina sa de Facebook că intră în AUR și că va „lupta pentru oameni”. Aceasta l-a numit pe George Simion, liderul formațiunii politice „vocea tuturor românilor”.

Ancuța Cârcu, mutată de câțiva ani din țară, a anunțat pe pagina sa de Facebook că intră în AUR, formațiune politică votată masiv de către românii plecați în străinătate, la ultimele alegeri parlamentare.

„George Simion a câștigat azi un membru AUR! Pe mine!”, a transmis Viorica Ancuța Cârcu. Aceasta a mai spus că politicienii corupți se tem de George Simion, liderul formațiunii politice și că este vocea românilor cinstiți și sinceri: „Politicienii corupți și grupurile de interese se tem de George Simion, se tem că nu vor mai putea fura, se tem că nu vor mai putea controla România, se tem că nu vor mai putea ține românii în beznă. Pentru că George Simion este vocea românilor cinstiți și sinceri”, a mai spus Ancuța Cârcu într-un live făcut pe Facebook și mai apoi postat pe canalul său de Youtube.

Ancuța Cârcu nu este la prima tangență cu lumea politică. Aceasta a fost membră PRM și chiar a candidat la parlamentarele din 2012 din partea formațiunii politice. Un scandal iscat între bistrițeanca din Rebrișoara și fostul lider Vadim Tudor a și dus la demiterea acestuia din fruntea partidului.

Bistrițeanca este urmărită pe Facebook de peste 180.000 de persoane, live-urile sale adunând mii de like-uri, comentarii și distribuiri. Aceasta abordează tot felul de subiecte, de la politică la relațiile de cuplu.

Foto/Video Viorica Ancuța Cârcu

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!