16.2 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

ROTARACT Bistrița ne oferă și în această iarnă o cană de fericire…!

Voluntarii de la Rotaract Club Bistrița revin și anul acesta cu un proiect devenit deja de tradiție: „O cană de fericire”. Campania a debutat în primele zile de decembrie și se va încheia pe 15 ianuarie 2021. Ce aveți de făcut pentru a intra în posesia unei căni speciale și personalizate: 

Voluntarii Rotaract și-au propus să sprijine, la această ediție, Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism „Micul Prinţ“ Bistrița. 

Asociaţia Autism Europa Bistriţa este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în anul 2007 de părinţi şi prieteni ai copiiilor cu autism. Asociația are 40 de beneficiari direcţi şi sute de beneficiari indirecţi.

De la înfiinţare, aceasta oferă servicii de informare, conştientizare, consiliere şi educare. Se organizează cursuri de instruire în beneficiul copiilor cu tulburări din spectrul autist din judeţul Bistriţa-Năsăud, al familiilor acestora, al specialiştilor şi al comunităţii.

În cursul anului 2008, printr-un proiect finanţat de Primăria Bistriţa s-a înfiinţat Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism „Micul Prinţ“.

Ca în fiecare an, în semn de mulțumire pentru o donație minimă, Rotaract Club Bistrița 2000 vă pune la dispoziție 4 modele de căni personalizate.

La alegere, în funcție de suma donată vă oferim o varietate de pachete promoționale”, au anunțat inițiatorii proiectului. 

Pentru a dona în scopul acestei cauze nobile, îi puteți contacta pe voluntarii Rotaract – AICI.

Donațiile se pot face atât prin ramburs la livrarea pachetelor, cât și în contul bancar în varianta online. Detaliile necesare unei donații se găsesc mai jos:

Titular de cont: Clubul Rotaract Bistrița 2000

IBAN: BE98 9671 6985 0093
COD BIC: TRWIBEB1XXX

Ca să vă convingeți personal, sunteți poftiți să dați o raită – până în 24 decembrie – și pe la căsuța Rotaract amplasată în zona supermarketului Carrefour, în centrul comercial Bistrița Retail Park Calea Moldovei, nr 13.

Voluntarii vă așteaptă aici între orele 16:00-20:00, pentru că doar „împreună putem oferi șanse egale de acces la resursele necesare tuturor copiilor cu tulburări de spectru autist din comunitatea noastră”, subliniază organizatorii. 

Foto deschidere @ Arhivă 2018

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: