-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Numire controversată la conducerea Liceului Sportiv! Un profesor acuzat că a lovit o fetiță va fi director pentru un an

În urma pensionării directorului Liceului cu Program Sportiv Mircea Gătej s-a găsit un înlocuitor controversat. Este vorba despre Adrian Podișor, un profesor de sport acuzat acum doi ani că a lovit o fetiță din Colegiul Național Andrei Mureșanu. În ultimii ani, acesta și-a încercat norocul pentru a conduce mai multe instituții de învățământ, fără succes însă.

Noul director al Liceului cu Program Sportiv este Adrian Podișor, care vine să îi ia locul lui Mircea Gătej căruia i se termină mandatul și iese la pensie. Informația a fost confirmată de către inspectorul școlar general Mihai Mureșan.

Podișor va ocupa acest post în urma unei „detașări în interesul învățământului” și nu în urma unui concurs. Potrivit legislației în vigoare, postul poate fi ocupat doar maxim un an dacă persoana respectivă a fost detașată.

Adrian Podișor a mai încercat în ultimii ani să ajungă la conducerea mai multor instituții de învățământ. A încercat și a participat la concursurile organizate pentru conducerea Palatului Copiilor sau a Școlii Generale Livezile, fără vreun succes însă. A condus pentru o scurtă perioadă de timp școala de la Miceștii de Câmpie.

La ședința de luna trecută a Consiliului Local al municipiului Bistrița, Adrian Podișor a fost numit și în consiliul de administrație al Liceului Tehnologic.

Cine este Adrian Podișor?

Adrian Podișor este un profesor de sport controversat care a activat inclusiv la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”. Acolo a și fost implicat într-un scandal, după ce un părinte l-a acuzat că i-a lovit fetița de clasa a IV-a. Fetița ar fi primit de la profesorul de sport o palmă după ceafă. Incidentul nu a ajuns în instanță. Detalii despre incidentul petrecut acum doi ani puteți citi AICI. 

În campania pentru alegerile locale și respectiv parlamentare a fost foarte activ, susținând candidații PNL.

Conform sportulbistrițean.ro, ieșirile nepotrivite din clasă nu ar fi singurele probleme avute de profesor. Acesta ar fi avut permisul de conducere suspendat de mai multe ori, pentru consum de alcool.

Potrivit aceluiași portal de știri, Podișor este un fost sportiv de performanță, medaliat cu bronz la Campionatul Național de atletism, aruncarea suliței.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: