13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Numire controversată la conducerea Liceului Sportiv! Un profesor acuzat că a lovit o fetiță va fi director pentru un an

În urma pensionării directorului Liceului cu Program Sportiv Mircea Gătej s-a găsit un înlocuitor controversat. Este vorba despre Adrian Podișor, un profesor de sport acuzat acum doi ani că a lovit o fetiță din Colegiul Național Andrei Mureșanu. În ultimii ani, acesta și-a încercat norocul pentru a conduce mai multe instituții de învățământ, fără succes însă.

Noul director al Liceului cu Program Sportiv este Adrian Podișor, care vine să îi ia locul lui Mircea Gătej căruia i se termină mandatul și iese la pensie. Informația a fost confirmată de către inspectorul școlar general Mihai Mureșan.

Podișor va ocupa acest post în urma unei „detașări în interesul învățământului” și nu în urma unui concurs. Potrivit legislației în vigoare, postul poate fi ocupat doar maxim un an dacă persoana respectivă a fost detașată.

Adrian Podișor a mai încercat în ultimii ani să ajungă la conducerea mai multor instituții de învățământ. A încercat și a participat la concursurile organizate pentru conducerea Palatului Copiilor sau a Școlii Generale Livezile, fără vreun succes însă. A condus pentru o scurtă perioadă de timp școala de la Miceștii de Câmpie.

La ședința de luna trecută a Consiliului Local al municipiului Bistrița, Adrian Podișor a fost numit și în consiliul de administrație al Liceului Tehnologic.

Cine este Adrian Podișor?

Adrian Podișor este un profesor de sport controversat care a activat inclusiv la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”. Acolo a și fost implicat într-un scandal, după ce un părinte l-a acuzat că i-a lovit fetița de clasa a IV-a. Fetița ar fi primit de la profesorul de sport o palmă după ceafă. Incidentul nu a ajuns în instanță. Detalii despre incidentul petrecut acum doi ani puteți citi AICI. 

În campania pentru alegerile locale și respectiv parlamentare a fost foarte activ, susținând candidații PNL.

Conform sportulbistrițean.ro, ieșirile nepotrivite din clasă nu ar fi singurele probleme avute de profesor. Acesta ar fi avut permisul de conducere suspendat de mai multe ori, pentru consum de alcool.

Potrivit aceluiași portal de știri, Podișor este un fost sportiv de performanță, medaliat cu bronz la Campionatul Național de atletism, aruncarea suliței.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.