6.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

Încă un caz! Fetiță lovită de profesorul de sport, astăzi, la Andrei Mureșanu

La nici câteva ore de când Bistrițeanul.ro publica cazul revoltător al unei fetițe din Bistrița Bârgăului lovită de învățător până a făcut pe ea, iată că avem un nou caz de agresiune în școli, de această dată la un liceu de prestigiu din Bistrița. Victimă, tot o fetiță de clasa a IV-a. Agresor – profesorul de sport. 

S-a dus să-și ia copilul de la școală și l-a găsit cu ochii în lacrimi.

„- Tată, așa palmă după ceafă mi-a dat profesorul de sport astăzi la oră că mi-a zdruncinat creierii, mă doare capul și acum…” – i-a spus fetița tatălui, când a fost întrebată de ce este plânsă și speriată. Copila este elevă a Colegiului Național Andrei Mureșanu din Bistrița, în clasa a IV-a, și a fost agresată astăzi la ora de sport, în jurul orei 14:00, chiar de profesorul său, care i-ar fi reproșat că e neastâmpărată. Din spusele copiilor, profesorul s-ar fi enervat că erau mai agitați și ar fi plesnit-o pe Maria într-o descărcare nervoasă, aceasta fiind mai aproape de el. După ora de sport, copiii au ajuns speriați în clasă și i-au povestit învățătoarei ce s-a întâmplat, inclusiv că profesorul ar fi afirmat că abia așteaptă să scape de ei.

Când a ajuns după fetiță și a văzut în ce stare e, revoltat, tatăl a mers imediat la direcțiunea CNAM unde, în jurul orei 16:00, a depus o plângere împotriva profesorului de sport Adrian Podișor, care i-ar fi agresat copilul. Tatăl a aflat că nu este prima dată când împotriva acestuia părinții au făcut plângeri pentru agresiuni fizice asupra copiilor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...