12.1 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

Încă un caz! Fetiță lovită de profesorul de sport, astăzi, la Andrei Mureșanu

La nici câteva ore de când Bistrițeanul.ro publica cazul revoltător al unei fetițe din Bistrița Bârgăului lovită de învățător până a făcut pe ea, iată că avem un nou caz de agresiune în școli, de această dată la un liceu de prestigiu din Bistrița. Victimă, tot o fetiță de clasa a IV-a. Agresor – profesorul de sport. 

S-a dus să-și ia copilul de la școală și l-a găsit cu ochii în lacrimi.

„- Tată, așa palmă după ceafă mi-a dat profesorul de sport astăzi la oră că mi-a zdruncinat creierii, mă doare capul și acum…” – i-a spus fetița tatălui, când a fost întrebată de ce este plânsă și speriată. Copila este elevă a Colegiului Național Andrei Mureșanu din Bistrița, în clasa a IV-a, și a fost agresată astăzi la ora de sport, în jurul orei 14:00, chiar de profesorul său, care i-ar fi reproșat că e neastâmpărată. Din spusele copiilor, profesorul s-ar fi enervat că erau mai agitați și ar fi plesnit-o pe Maria într-o descărcare nervoasă, aceasta fiind mai aproape de el. După ora de sport, copiii au ajuns speriați în clasă și i-au povestit învățătoarei ce s-a întâmplat, inclusiv că profesorul ar fi afirmat că abia așteaptă să scape de ei.

Când a ajuns după fetiță și a văzut în ce stare e, revoltat, tatăl a mers imediat la direcțiunea CNAM unde, în jurul orei 16:00, a depus o plângere împotriva profesorului de sport Adrian Podișor, care i-ar fi agresat copilul. Tatăl a aflat că nu este prima dată când împotriva acestuia părinții au făcut plângeri pentru agresiuni fizice asupra copiilor.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....