-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Încă un caz! Fetiță lovită de profesorul de sport, astăzi, la Andrei Mureșanu

La nici câteva ore de când Bistrițeanul.ro publica cazul revoltător al unei fetițe din Bistrița Bârgăului lovită de învățător până a făcut pe ea, iată că avem un nou caz de agresiune în școli, de această dată la un liceu de prestigiu din Bistrița. Victimă, tot o fetiță de clasa a IV-a. Agresor – profesorul de sport. 

S-a dus să-și ia copilul de la școală și l-a găsit cu ochii în lacrimi.

„- Tată, așa palmă după ceafă mi-a dat profesorul de sport astăzi la oră că mi-a zdruncinat creierii, mă doare capul și acum…” – i-a spus fetița tatălui, când a fost întrebată de ce este plânsă și speriată. Copila este elevă a Colegiului Național Andrei Mureșanu din Bistrița, în clasa a IV-a, și a fost agresată astăzi la ora de sport, în jurul orei 14:00, chiar de profesorul său, care i-ar fi reproșat că e neastâmpărată. Din spusele copiilor, profesorul s-ar fi enervat că erau mai agitați și ar fi plesnit-o pe Maria într-o descărcare nervoasă, aceasta fiind mai aproape de el. După ora de sport, copiii au ajuns speriați în clasă și i-au povestit învățătoarei ce s-a întâmplat, inclusiv că profesorul ar fi afirmat că abia așteaptă să scape de ei.

Când a ajuns după fetiță și a văzut în ce stare e, revoltat, tatăl a mers imediat la direcțiunea CNAM unde, în jurul orei 16:00, a depus o plângere împotriva profesorului de sport Adrian Podișor, care i-ar fi agresat copilul. Tatăl a aflat că nu este prima dată când împotriva acestuia părinții au făcut plângeri pentru agresiuni fizice asupra copiilor.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.