22 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Încă un caz! Fetiță lovită de profesorul de sport, astăzi, la Andrei Mureșanu

La nici câteva ore de când Bistrițeanul.ro publica cazul revoltător al unei fetițe din Bistrița Bârgăului lovită de învățător până a făcut pe ea, iată că avem un nou caz de agresiune în școli, de această dată la un liceu de prestigiu din Bistrița. Victimă, tot o fetiță de clasa a IV-a. Agresor – profesorul de sport. 

S-a dus să-și ia copilul de la școală și l-a găsit cu ochii în lacrimi.

„- Tată, așa palmă după ceafă mi-a dat profesorul de sport astăzi la oră că mi-a zdruncinat creierii, mă doare capul și acum…” – i-a spus fetița tatălui, când a fost întrebată de ce este plânsă și speriată. Copila este elevă a Colegiului Național Andrei Mureșanu din Bistrița, în clasa a IV-a, și a fost agresată astăzi la ora de sport, în jurul orei 14:00, chiar de profesorul său, care i-ar fi reproșat că e neastâmpărată. Din spusele copiilor, profesorul s-ar fi enervat că erau mai agitați și ar fi plesnit-o pe Maria într-o descărcare nervoasă, aceasta fiind mai aproape de el. După ora de sport, copiii au ajuns speriați în clasă și i-au povestit învățătoarei ce s-a întâmplat, inclusiv că profesorul ar fi afirmat că abia așteaptă să scape de ei.

Când a ajuns după fetiță și a văzut în ce stare e, revoltat, tatăl a mers imediat la direcțiunea CNAM unde, în jurul orei 16:00, a depus o plângere împotriva profesorului de sport Adrian Podișor, care i-ar fi agresat copilul. Tatăl a aflat că nu este prima dată când împotriva acestuia părinții au făcut plângeri pentru agresiuni fizice asupra copiilor.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...