-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

ROTARACT Bistrița ne oferă și în această iarnă o cană de fericire…!

Voluntarii de la Rotaract Club Bistrița revin și anul acesta cu un proiect devenit deja de tradiție: „O cană de fericire”. Campania a debutat în primele zile de decembrie și se va încheia pe 15 ianuarie 2021. Ce aveți de făcut pentru a intra în posesia unei căni speciale și personalizate: 

Voluntarii Rotaract și-au propus să sprijine, la această ediție, Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism „Micul Prinţ“ Bistrița. 

Asociaţia Autism Europa Bistriţa este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în anul 2007 de părinţi şi prieteni ai copiiilor cu autism. Asociația are 40 de beneficiari direcţi şi sute de beneficiari indirecţi.

De la înfiinţare, aceasta oferă servicii de informare, conştientizare, consiliere şi educare. Se organizează cursuri de instruire în beneficiul copiilor cu tulburări din spectrul autist din judeţul Bistriţa-Năsăud, al familiilor acestora, al specialiştilor şi al comunităţii.

În cursul anului 2008, printr-un proiect finanţat de Primăria Bistriţa s-a înfiinţat Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism „Micul Prinţ“.

Ca în fiecare an, în semn de mulțumire pentru o donație minimă, Rotaract Club Bistrița 2000 vă pune la dispoziție 4 modele de căni personalizate.

La alegere, în funcție de suma donată vă oferim o varietate de pachete promoționale”, au anunțat inițiatorii proiectului. 

Pentru a dona în scopul acestei cauze nobile, îi puteți contacta pe voluntarii Rotaract – AICI.

Donațiile se pot face atât prin ramburs la livrarea pachetelor, cât și în contul bancar în varianta online. Detaliile necesare unei donații se găsesc mai jos:

Titular de cont: Clubul Rotaract Bistrița 2000

IBAN: BE98 9671 6985 0093
COD BIC: TRWIBEB1XXX

Ca să vă convingeți personal, sunteți poftiți să dați o raită – până în 24 decembrie – și pe la căsuța Rotaract amplasată în zona supermarketului Carrefour, în centrul comercial Bistrița Retail Park Calea Moldovei, nr 13.

Voluntarii vă așteaptă aici între orele 16:00-20:00, pentru că doar „împreună putem oferi șanse egale de acces la resursele necesare tuturor copiilor cu tulburări de spectru autist din comunitatea noastră”, subliniază organizatorii. 

Foto deschidere @ Arhivă 2018

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: