12.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

ROTARACT Bistrița ne oferă și în această iarnă o cană de fericire…!

Voluntarii de la Rotaract Club Bistrița revin și anul acesta cu un proiect devenit deja de tradiție: „O cană de fericire”. Campania a debutat în primele zile de decembrie și se va încheia pe 15 ianuarie 2021. Ce aveți de făcut pentru a intra în posesia unei căni speciale și personalizate: 

Voluntarii Rotaract și-au propus să sprijine, la această ediție, Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism „Micul Prinţ“ Bistrița. 

Asociaţia Autism Europa Bistriţa este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în anul 2007 de părinţi şi prieteni ai copiiilor cu autism. Asociația are 40 de beneficiari direcţi şi sute de beneficiari indirecţi.

De la înfiinţare, aceasta oferă servicii de informare, conştientizare, consiliere şi educare. Se organizează cursuri de instruire în beneficiul copiilor cu tulburări din spectrul autist din judeţul Bistriţa-Năsăud, al familiilor acestora, al specialiştilor şi al comunităţii.

În cursul anului 2008, printr-un proiect finanţat de Primăria Bistriţa s-a înfiinţat Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism „Micul Prinţ“.

Ca în fiecare an, în semn de mulțumire pentru o donație minimă, Rotaract Club Bistrița 2000 vă pune la dispoziție 4 modele de căni personalizate.

La alegere, în funcție de suma donată vă oferim o varietate de pachete promoționale”, au anunțat inițiatorii proiectului. 

Pentru a dona în scopul acestei cauze nobile, îi puteți contacta pe voluntarii Rotaract – AICI.

Donațiile se pot face atât prin ramburs la livrarea pachetelor, cât și în contul bancar în varianta online. Detaliile necesare unei donații se găsesc mai jos:

Titular de cont: Clubul Rotaract Bistrița 2000

IBAN: BE98 9671 6985 0093
COD BIC: TRWIBEB1XXX

Ca să vă convingeți personal, sunteți poftiți să dați o raită – până în 24 decembrie – și pe la căsuța Rotaract amplasată în zona supermarketului Carrefour, în centrul comercial Bistrița Retail Park Calea Moldovei, nr 13.

Voluntarii vă așteaptă aici între orele 16:00-20:00, pentru că doar „împreună putem oferi șanse egale de acces la resursele necesare tuturor copiilor cu tulburări de spectru autist din comunitatea noastră”, subliniază organizatorii. 

Foto deschidere @ Arhivă 2018

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...