19.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO: Băut, a zburat cu mașina în poarta unei case, în miez de noapte

Alcoolul i-a dat aripi unui tinerel care a zburat cu autoturismul pe șoselele Bistriței. Călătoria în miez de noapte i s-a finalizat în gardul unei case.

Un tinerel de 20 de ani a venit la oraș! ”Cocoțat! frumos într-un Audi, acesta a vrut să vadă ce forță au caii de sub capotă.

Așa că, prinzând aripi de la alcoolul consumat, a apăsat pedala de accelerație. Mai ales că fiind miez de noapte, NU era circulație pe șoselele din municipiu.

Călătoria lui s-a finalizat…în gardul unei case de pe strada Romană.

Polițiștii au ajuns la locul accidentului și, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost dus și la spital pentru prelevare mostre biologice.

Reprezentanții IPJ BN au declarat pentru Bistrițeanul.ro că tânărului șofer de 20 de ani, din Lechința, i-a fost suspendat permisul pentru trei luni de zile și a fost și amendat pentru că nu și-a putut justifica prezența în municipiu, în miez de noapte.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: