-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

SUBWAY® România aduce conceptul Fresh Forward Décor în Bistrița

In pofida pandemiei și a restricțiilor existente în HORECA, Subway®, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, își continuă expansiunea, oferindu-le clienților un nou restaurant sub conceptul Fresh Forward Décor Design, în Bistrița.

Numărul restaurantelor Subway® în România crește la 38 după ce Subway® a anunțat deschiderea unui nou restaurant în Bistrița, Viișoara, restaurant care poartă amprenta noului concept Fresh Forward Décor Design.

În România există în prezent 5 restaurante cu acest nou decor, urmând ca, în viitor, toate restaurantele existente să fie renovate cu acest design.

Deși este o perioadă foarte dificilă și instabilă pentru domeniul nostru de activitate, continuăm planul de expansiune în România și deschidem un nou restaurant Subway® în stația de carburanți Petrom Viișoara, Bistrița. Dorim să le oferim clienților opțiunea de a servi un sandviș si o cafea după ce alimentează, respectând toate normele de siguranță si distanțare socială. Astfel de locații sunt ideale pentru cei care călătoresc și doresc să servească rapid o masă caldă.

Produsele noastre pot fi servite cu ușurință la pachet, un lucru foarte important în această perioadă. După ce am optimizat meniul în ultimii ani lansând constant produse noi, la finalul lunii octombrie, am introdus în meniul tuturor restaurantelor Subway® din ța, cartofii crocanți, copți în cuptoarele noastre, pentru a satisface cerințele și așteptările clienților.

Credem foarte mult în conceptul revoluționar Fresh Forward Décor Design și mizăm pe implementarea acestuia în întreaga noastră rețea”, a declarat Andrei Trifan, Business Development Agent pentru Romania, cu excepție pentru zona Bucuresti-Ilfov.

Noul concept Fresh Forward Décor Design presupune un design complet nou, atractiv și foarte prietenos cu clienții. Conceptul revoluționar aduce culori noi și luminozitate într-un spațiu cu aspect îndrăzneț, dar jucăuș și complet digitalizat, care oferă o multitudine de variante de sandvișuri gustoase servite alături de cartofi delicioși. Cartofii au o formă ideală de V, sunt copți în cuptoarele din restaurante, nu sunt prăjiți in ulei și sunt complementari sandvișurilor. In viitor clienții vor avea opțiunea de a servi cartofii direct în sandviș nu doar alături. Astfel, Subway® le prezintă oaspeților săi nu doar un loc în care ei pot servi masa, ci o adevărată experiență: nouă, proaspătă și plină de culoare.

Restaurantul Subway din Bistrița a fost construit în doar 3 luni și jumătate, investiția totală fiind de 250.000 euro, în acest buget fiind incluse construcția clădirii precum și amenajarea și utilarea restaurantului cu toate echipamentele necesare operării.

Intr-o perioadă în care în zona Horeca sunt disponibilizări masive, prin acest restaurant, Subway® a creat 15 noi locuri de muncă.

Sănătatea și siguranța personalului și a oaspeților noștri a fost întotdeauna o prioritate pentru noi. Urmăm standarde operaționale foarte stricte: spălăm frecvent mâinile și purtăm mănuși atunci când pregătim mâncarea; curățăm și dezinfectăm regulat suprafețele de contact, cum ar fi mânerele ușilor, casele de marcat, POS bancar, zonele de luat masa și toaletele. Ne-am mărit standardele de siguranță cu următoarele acțiuni: am îndepărtat coșurile/tăvile de servire din restaurantele noastre, iar paiele, paharele și capacele sunt disponibile numai la cerere; recomandăm oaspeților noștri plata cu cardul; monitorizăm constant starea de sănătate și temperatura angajaților noștri; menținem și respectăm distanța socială; purtăm măști de protecție pentru sănătatea noastră și a celor din jur. În plus, oferim oaspeților noștri soluții pentru dezinfectarea mâinilor pe tot parcursul vizitei lor la restaurantele noastre” , a declarat Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona București-Ilfov, România.

Obiectivul Subway® pentru anul următor este să continue deschiderea de restaurante Fresh Forward Decor Design, primele locații fiind Petrom Sibiu, Petrom Afumați și Centrul Comercial Afi Ploiești.

Subway® caută în permanență parteneri care doresc să dezvolte franciza în România. Persoanele care doresc să devină francizați pot obține informații suplimentare pe pagina www.afacereatasubway.ro.

Fondată în urmă cu aproximativ 55 de ani, de către Fred DeLuca, care avea la acel moment doar 17 ani, și prietenul său de familie, Dr. Peter Buck, Subway® este și în prezent o afacere de familie.

Compania lucrează cu aproximativ 21.000 de francizați, care creează locuri de muncă pentru sute de mii de oameni din întreaga lume. Subway® este cea mai mare rețea de afaceri de dimensiuni mici din lume cu aproape 40.000 de locații.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...