18.2 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

EXTRA: La Taverna Dogarilor se poate plăti de acum și online

Vești bune pentru fanii și admiratorii bunătăților de la Taverna Dogarilor! De acum se poate comanda și plăti online preparatele preferate. Ofertă specială pentru platoul de sărbători: 

De astăzi puteți comanda si achita online preparatele voastre favorite. Puteți trimite oricui o surpriză cu doar câteva click-uri!”, au anunțat recent cei de la Taverna Dogarilor.

Merită să profitați, pentru că meniurile zilnice care se pot comanda în fiecare zi (între orele 9.00 – 11.00) sunt cu adevărat delicioase!

Mai mult, pe pagina Taverna Dogarilor aveți și o ofertă irezistibilă: „Noi vă pregătim masa de sărbători cu ce credem noi că avem mai bun, mai accesibil și mai gustos.

  • Piftie din porc de casă (200gr), chifteluțe din amestec (150gr), cârnați afumați de casă (producție proprie 150gr), vinete coapte pe jar de astă-vară (100gr), brânză frământată cu verdețuri (100gr), tradiționalele sarmale (150gr), murătură și legume (150gr).

Acestea sunt preparatele care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun și pe care le găsiți – la un preț absolut decent, la Taverna Dogarilor. 

Ca să puteți degusta din fiecare, vă oferim platoul care conține toate preparatele, cântărește aproximativ 1 kg si costă 60 lei/ persoană”, explică Honoria Rațiu, administratorul restaurantului. 

Comandă online aici – http://bit.ly/2Wjc4Qq sau la numerele de telefon 0363.40.12.73 și 0744.93.01.83.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.