-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

EXTRA: La Taverna Dogarilor se poate plăti de acum și online

Vești bune pentru fanii și admiratorii bunătăților de la Taverna Dogarilor! De acum se poate comanda și plăti online preparatele preferate. Ofertă specială pentru platoul de sărbători: 

De astăzi puteți comanda si achita online preparatele voastre favorite. Puteți trimite oricui o surpriză cu doar câteva click-uri!”, au anunțat recent cei de la Taverna Dogarilor.

Merită să profitați, pentru că meniurile zilnice care se pot comanda în fiecare zi (între orele 9.00 – 11.00) sunt cu adevărat delicioase!

Mai mult, pe pagina Taverna Dogarilor aveți și o ofertă irezistibilă: „Noi vă pregătim masa de sărbători cu ce credem noi că avem mai bun, mai accesibil și mai gustos.

  • Piftie din porc de casă (200gr), chifteluțe din amestec (150gr), cârnați afumați de casă (producție proprie 150gr), vinete coapte pe jar de astă-vară (100gr), brânză frământată cu verdețuri (100gr), tradiționalele sarmale (150gr), murătură și legume (150gr).

Acestea sunt preparatele care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun și pe care le găsiți – la un preț absolut decent, la Taverna Dogarilor. 

Ca să puteți degusta din fiecare, vă oferim platoul care conține toate preparatele, cântărește aproximativ 1 kg si costă 60 lei/ persoană”, explică Honoria Rațiu, administratorul restaurantului. 

Comandă online aici – http://bit.ly/2Wjc4Qq sau la numerele de telefon 0363.40.12.73 și 0744.93.01.83.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: