19.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

EXTRA: La Taverna Dogarilor se poate plăti de acum și online

Vești bune pentru fanii și admiratorii bunătăților de la Taverna Dogarilor! De acum se poate comanda și plăti online preparatele preferate. Ofertă specială pentru platoul de sărbători: 

De astăzi puteți comanda si achita online preparatele voastre favorite. Puteți trimite oricui o surpriză cu doar câteva click-uri!”, au anunțat recent cei de la Taverna Dogarilor.

Merită să profitați, pentru că meniurile zilnice care se pot comanda în fiecare zi (între orele 9.00 – 11.00) sunt cu adevărat delicioase!

Mai mult, pe pagina Taverna Dogarilor aveți și o ofertă irezistibilă: „Noi vă pregătim masa de sărbători cu ce credem noi că avem mai bun, mai accesibil și mai gustos.

  • Piftie din porc de casă (200gr), chifteluțe din amestec (150gr), cârnați afumați de casă (producție proprie 150gr), vinete coapte pe jar de astă-vară (100gr), brânză frământată cu verdețuri (100gr), tradiționalele sarmale (150gr), murătură și legume (150gr).

Acestea sunt preparatele care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun și pe care le găsiți – la un preț absolut decent, la Taverna Dogarilor. 

Ca să puteți degusta din fiecare, vă oferim platoul care conține toate preparatele, cântărește aproximativ 1 kg si costă 60 lei/ persoană”, explică Honoria Rațiu, administratorul restaurantului. 

Comandă online aici – http://bit.ly/2Wjc4Qq sau la numerele de telefon 0363.40.12.73 și 0744.93.01.83.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?