14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

VIDEO – Deputatul Bogdan Ivan: Când sindicaliștii din sănătate își cereau drepturile, prefectul era plecat să-și păzească locul la București

În cadrul unei conferințe de presă, deputatul Bogdan Ivan a criticat modul în care prefectul gestionează banii contribuabililor. Acesta l-a acuzat totodată pe Stelian Dolha că atunci când sindicaliștii din sănătate își cereau drepturile, în fața instituției Prefectului, acesta era plecat ”să-și păzească postul, la București„.

Scandaluri peste scandaluri în jurul Instituției Prefectului. Angajașii acesteia primesc spor COVID de 30 la sută, pe toată durata stării de alertă, printr-un ordin de prefect…secret.

Deși Stelian Dolha a promis că va face public numărul celor ce primesc acest spor și motivația ce stă la baza acordării lui, NU a comunicat.

Acesta aspect a fost criticat de deputatul Bogdan Ivan, în cadrul unei conferințe de presă susținută azi la sediul PSD BN.

Totodată, tânărul parlamentar l-a acuzat pe prefect că, în loc să se ocupe de probleme din județ, are alte interese.

Când sindicaliștii din sănătate protestau în fața Prefecturii cerându-și drepturile salariale, domnul prefect, din ce ne-au spus sursele noastre, era plecat la București să-și păzească locul. De ce nu a vorbit cu Robert Sighiartău sau cu primarul Ioan Turc să-i păzească postul, ca el să se poată ocupa de ce trebuie, acasă?” a întrebat deputatul Bogdan Ivan.

Social -democratul a mai făcut referire și la noua decizie a CJSU de a închide restaurantele, prin care, de fapt, ”a pus HORECA pe butuci”.

Declarațiile sale integrale le puteți asculta aici:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: