20.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

VIDEO – Deputatul Bogdan Ivan: Când sindicaliștii din sănătate își cereau drepturile, prefectul era plecat să-și păzească locul la București

În cadrul unei conferințe de presă, deputatul Bogdan Ivan a criticat modul în care prefectul gestionează banii contribuabililor. Acesta l-a acuzat totodată pe Stelian Dolha că atunci când sindicaliștii din sănătate își cereau drepturile, în fața instituției Prefectului, acesta era plecat ”să-și păzească postul, la București„.

Scandaluri peste scandaluri în jurul Instituției Prefectului. Angajașii acesteia primesc spor COVID de 30 la sută, pe toată durata stării de alertă, printr-un ordin de prefect…secret.

Deși Stelian Dolha a promis că va face public numărul celor ce primesc acest spor și motivația ce stă la baza acordării lui, NU a comunicat.

Acesta aspect a fost criticat de deputatul Bogdan Ivan, în cadrul unei conferințe de presă susținută azi la sediul PSD BN.

Totodată, tânărul parlamentar l-a acuzat pe prefect că, în loc să se ocupe de probleme din județ, are alte interese.

Când sindicaliștii din sănătate protestau în fața Prefecturii cerându-și drepturile salariale, domnul prefect, din ce ne-au spus sursele noastre, era plecat la București să-și păzească locul. De ce nu a vorbit cu Robert Sighiartău sau cu primarul Ioan Turc să-i păzească postul, ca el să se poată ocupa de ce trebuie, acasă?” a întrebat deputatul Bogdan Ivan.

Social -democratul a mai făcut referire și la noua decizie a CJSU de a închide restaurantele, prin care, de fapt, ”a pus HORECA pe butuci”.

Declarațiile sale integrale le puteți asculta aici:

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...