7.3 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO – Deputatul Bogdan Ivan: Când sindicaliștii din sănătate își cereau drepturile, prefectul era plecat să-și păzească locul la București

În cadrul unei conferințe de presă, deputatul Bogdan Ivan a criticat modul în care prefectul gestionează banii contribuabililor. Acesta l-a acuzat totodată pe Stelian Dolha că atunci când sindicaliștii din sănătate își cereau drepturile, în fața instituției Prefectului, acesta era plecat ”să-și păzească postul, la București„.

Scandaluri peste scandaluri în jurul Instituției Prefectului. Angajașii acesteia primesc spor COVID de 30 la sută, pe toată durata stării de alertă, printr-un ordin de prefect…secret.

Deși Stelian Dolha a promis că va face public numărul celor ce primesc acest spor și motivația ce stă la baza acordării lui, NU a comunicat.

Acesta aspect a fost criticat de deputatul Bogdan Ivan, în cadrul unei conferințe de presă susținută azi la sediul PSD BN.

Totodată, tânărul parlamentar l-a acuzat pe prefect că, în loc să se ocupe de probleme din județ, are alte interese.

Când sindicaliștii din sănătate protestau în fața Prefecturii cerându-și drepturile salariale, domnul prefect, din ce ne-au spus sursele noastre, era plecat la București să-și păzească locul. De ce nu a vorbit cu Robert Sighiartău sau cu primarul Ioan Turc să-i păzească postul, ca el să se poată ocupa de ce trebuie, acasă?” a întrebat deputatul Bogdan Ivan.

Social -democratul a mai făcut referire și la noua decizie a CJSU de a închide restaurantele, prin care, de fapt, ”a pus HORECA pe butuci”.

Declarațiile sale integrale le puteți asculta aici:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.