21.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Răpus de COVID la DOAR 43 de ani! Nu ar fi avut alte probleme de sănătate!

Durere fără margini într-o familie de bistrițeni. La doar 43 de ani, Radu a părăsit lumea celor vii, fiind răpus de COVID. Acesta nu ar fi avut alte probleme de sănătate care să se fi agravat în urma infectării. E a doua victimă tânără a acestui virus, în nicio lună de zile.

Ne exprimăm regretul şi suntem alături de familia îndoliată a fostului nostru coleg, Radu Căilean, în aceste momente de grea încercare, pricinuite de trecerea la cele veşnice a acestuia. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!” este mesajul transmis aseară de colectivul Aquabis Bistrița.

Radu avea doar 43 de ani, și era tatăl unui băiețel de clasa a II-a.

Acesta a fost testat pozitiv cu COVID acum aproape două săptămâni. A rămas acasă, urmând tratament de la medicul de familie. Starea lui s-a agravat, așa că în urmă cu trei zile a ajuns la spital, în stare gravă, având plămânii afectați în proporție de 70 la sută. Cu toate eforturile depuse pentru a-l salva, aseară, Radu a părăsit lumea celor vii.

Acesta nu ar fi avut și alte boli care să se fi agravat în momentul infectării cu COVID.

Mesajele de condoleanțe au curs, atât la postarea celor de la Aquabis, cât și pe grupul absolvenților Colegiului Național Liviu Rebreanu, promoția 1995. Colegii îi spuneau ”Coco”, iar acestora nu le vine să creadă că la întâlnirile pe care le vor avea, pentru a depăna amintiri din anii de liceu, nu-l vor mai avea alături.

Radu este a doua victimă tânără din județ, răpusă de COVID, fără a avea probleme grave de sănătate.

La începutul anului a murit, răspus de COVID, un subofițer din cadrul Batalionului 817 Prundu Bârgăului. Acesta avea 40 de ani.

Subofițer de la Batalionul 817 din Prundu Bârgăului, răpus de Covid-19 la doar 40 de ani

 

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: