-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Ți-e dor să dansezi și să te distrezi? Yolo Studio te așteaptă, în fiecare vineri, la PARTY!!

Dans, distracție, prieteni, muzică de nenumărate feluri și uitatul grijilor…Pandemia ne-a privat de acestea! Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm de tot la ele! Așa că ce spuneți de un PARTY, respectând normele impuse de pandemie? Yolo Studio vă așteaptă în fiecare vineri să faceți mișcare…pe ritmuri de muzică de petrecere: la Party Class!

E aproape un an de când pandemia ne-a privat de foate multe lucruri. Și dintre toate, cel mai mult simțim lipsa timpului petrecut cu prietenii, distracția, dansul, petrecerile la care uitam de tot și toate, lăsând grijile deoparte și reîncărcându-ne pentru următoarele provocări.

Așa se face că majoreta Roxana Lăpuște, alături de Dora de la Reborn Dance Studio au căutat o soluție pentru a ne readuce această bucurie. Și au înființat la Yolo Studio clasa de …PARTY!

E un curs la care dansăm, un curs sub formă de petrecere. Punem muzică din anii 80, 90, muzică populară, manele…cam tot ce se pune de obicei la o petrecere. Pregătim coregrafii ușoare, dăm posibilitatea pentru free style-uri, facem dedicații…cam TOT ce ține de o petrecere„ a explicat majoreta.

Petrecerea e…la început de weekend! Adică în fiecare vineri, de la ora 18.30.

Și cum trebuie respectate măsurile impuse de autorități, participarea se face pe bază de rezervare loc, în limita locurilor ”disponibile”.

Mâine, 22 ianuarie, petrecerea e ”din partea casei”, adică nimeni nu plătește nimic pentru a participa. Trebuie DOAR să-și rezerve locul.

De vinerea viitoare, cei ce participă, vor plăti intrarea. Iar cei ce vor să petreacă în fiecare weekend, pot plăti un abonament, și astfel au locul ”rezervat” în fiecare vineri seara.

Ne-am gândit să fie o clasă pentru adolescenți și adulți. Dar și copiii vor să se distreze. Vedem acum vineri cât interes este și ce solicitări avem și ne vom gândi exact cum vom face lucrurile pe viitor”  a mai spus Roxana.

Așadar, dacă vreți să participați la cele mai tari petreceri, organizate în conformitate cu legile impuse acum, pe vreme de pandemie, grăbiți-vă și rezervați-vă un loc!

Sunați la numărul de telefon +40 (771) 516 392 , trimiteți un mail la [email protected] ,intrați pe pagina de facebook Yolo Studio sau pe Instagram yolostudiobistrita.

Petrecerea e la studioul de pe Gheorghe Șincai nr 37!

YOLO Studio reprezintă o premieră în orașul nostru, fiind primul studio în care dansul, sportul și tehnologia sunt îmbinate pentru a crea spațiul ideal de recreere pentru toată familia!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.