11.3 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

SCANDAL în PNL BN, după ce Sighiartău a susținut public înlăturarea lui Orban de la șefia partidului

Șefii PNL BN nu par să fie de acord cu poziția lui Robert Sighiartău, susținută public zilele trecute, când a cerut o reîmprospătare a conducerii centrale a partidului și plecarea lui Ludovic Orban. Într-un comunicat de presă, PNL BN precizează că îl va susține în continuare pe Orban.

Declarațiile lui Rober Sighiartău de zilele trecute, prin care susține o schimbare și reîmprospătare a conducerii structurii centrale a PNL par să fi făcut vâlvă și la nivel local. Despre cele susținute de secretarul general al PNL, Robert Sighiartău puteți citi AICI.

Într-un comunicat de presă, PNL BN, prin vocea lui Ioan Turc, anunță că îl susține în continuare pe Orban și îi recomandă subtil lui Robert Sighiartău să nu mai iasă public cu astfel de declarații.

„Recunoaștem rezultatul alegerilor de la Congresul PNL din iunie 2017, iar asemenea rezultate nu pot fi schimbate decât tot în urma unui congres. În consecință, îl susținem pe președintele partidului, dl Ludovic Orban. Totodată, le recomandăm tuturor colegilor noștri să discute problemele de natură internă doar în forurile statuare”, transmite PNL BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...