-7.6 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 19, 2022

SCANDAL în PNL BN, după ce Sighiartău a susținut public înlăturarea lui Orban de la șefia partidului

Șefii PNL BN nu par să fie de acord cu poziția lui Robert Sighiartău, susținută public zilele trecute, când a cerut o reîmprospătare a conducerii centrale a partidului și plecarea lui Ludovic Orban. Într-un comunicat de presă, PNL BN precizează că îl va susține în continuare pe Orban.

Declarațiile lui Rober Sighiartău de zilele trecute, prin care susține o schimbare și reîmprospătare a conducerii structurii centrale a PNL par să fi făcut vâlvă și la nivel local. Despre cele susținute de secretarul general al PNL, Robert Sighiartău puteți citi AICI.

Într-un comunicat de presă, PNL BN, prin vocea lui Ioan Turc, anunță că îl susține în continuare pe Orban și îi recomandă subtil lui Robert Sighiartău să nu mai iasă public cu astfel de declarații.

„Recunoaștem rezultatul alegerilor de la Congresul PNL din iunie 2017, iar asemenea rezultate nu pot fi schimbate decât tot în urma unui congres. În consecință, îl susținem pe președintele partidului, dl Ludovic Orban. Totodată, le recomandăm tuturor colegilor noștri să discute problemele de natură internă doar în forurile statuare”, transmite PNL BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...