18.9 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Tragedie: O fetiță de 10 ani a murit, după ce a participat la o provocare pe Tik Tok

O fetiță de 10 ani a murit după ce a participat la o provocare de tip „blackout challenge” pe Tik Tok. Fetița a fost descoperită în baie, unde își legase de gât o curea și încerca să stea cât mai mult timp fără să respire, în timp ce se filma cu telefonul mobil.

S-a întâmplat zilele trecute, în Palermo. Una dintre surorile fetiței a explicat părinților că fetița „juca jocul cu eșarfa” – relatează Bihor Online.

Deşi fetiţa a fost transportată de părinți imediat la Spitalul de Copii din Palermo, ea nu a supravieţuit.

Telefonul mobil al fetei a fost confiscat de anchetatori. Ei vor avea de stabilit dacă fetița a fost în direct cu alţi participanţi, dacă cineva a provocat-o să facă acest lucru sau dacă a realizat acest videoclip pentru un prieten sau alte cunoştinţe. 

Până una alta, Italia a anunţat vineri că a blocat provizoriu accesul la Tik Tok utilizatorilor a căror vârstă nu este garantată – punctează Digi24.ro.

Este o măsură luată de urgenţă, după moartea fetiței care a participat la provocarea numită „jocul cu eșarfa”.

Concret, reţeaua socială chineză Tik Tok – foarte populară printre adolescenţi – are interdicţia de a exploata „datele utilizatorilor a căror vârstă nu a fost stabilită cu siguranţă absolută”, se precizează în comunicatul autorităților italiene.

Foto deschidere @ Digi24.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: