7.4 C
Bistrița
vineri, octombrie 15, 2021

Consilierii PSD au cerut ambulanță și cabinet medical pentru cei săraci! Aviz NEGATIV de la Primărie!

Consilierii PSD au venit cu un proiect prin care cer realizarea unui cabinet medical și achiziționarea unei ambulanțe, pentru cei săraci. Acestea ar urma să funcționeze în cadrul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Bistrița. Comisiile PMB au dat aviz negativ. CARE sunt motivele invocate:

Cristian Niculae, Alexandru Bria și Lucia Săsărman, consilieri PSD în cadrul Consiliului Local, au inițiat două proiecte interdependente: realizarea unui cabinet medical și dotarea acestuia și cu o ambulanță, pentru cei mai săraci dintre bistrițeni. Concret, cabinetul medical ar deservi următoarelor categorii sociale:

O altă motivare a necesității acestui cabinet constă în faptul că odată cu pandemia de coronavirus, numărul solicitărilor către Spitalul Județean de Urgență Bistrița crește. Prin realizarea acestui cabinet, o parte a pacienților ar fi tratați aici. Cabinetul ar funcționa în cadrul Direcției de Asistență Socială Bistrița.

De asemenea, consilierii PSD au solicitat și achiziționarea unei ambulanțe pentru mai multe categorii de beneficiari.

Ambele proiecte au primit aviz NEGATIV.

De ce nu se poate înființa cabinetul medical:

De ce nu se poate achiziționa Ambulanța:

Realizarea celor două obiective – cabinet medical și dotarea cu o ambulanță, special pentru cei din medii defavorizate – făcea parte din programul de campanie electorală propus de Cristian Niculae, pe când încerca să ocupe funcția de primar al Bistriței.

Gabriel Lazany îl susține pe Cristian Niculae

Cele două proiecte care vor ajunge pe masa consilierilor săptămâna viitoare pot fi consultate mai jos:

ambulanta

cabinet medical

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...