20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Tragedie: O fetiță de 10 ani a murit, după ce a participat la o provocare pe Tik Tok

O fetiță de 10 ani a murit după ce a participat la o provocare de tip „blackout challenge” pe Tik Tok. Fetița a fost descoperită în baie, unde își legase de gât o curea și încerca să stea cât mai mult timp fără să respire, în timp ce se filma cu telefonul mobil.

S-a întâmplat zilele trecute, în Palermo. Una dintre surorile fetiței a explicat părinților că fetița „juca jocul cu eșarfa” – relatează Bihor Online.

Deşi fetiţa a fost transportată de părinți imediat la Spitalul de Copii din Palermo, ea nu a supravieţuit.

Telefonul mobil al fetei a fost confiscat de anchetatori. Ei vor avea de stabilit dacă fetița a fost în direct cu alţi participanţi, dacă cineva a provocat-o să facă acest lucru sau dacă a realizat acest videoclip pentru un prieten sau alte cunoştinţe. 

Până una alta, Italia a anunţat vineri că a blocat provizoriu accesul la Tik Tok utilizatorilor a căror vârstă nu este garantată – punctează Digi24.ro.

Este o măsură luată de urgenţă, după moartea fetiței care a participat la provocarea numită „jocul cu eșarfa”.

Concret, reţeaua socială chineză Tik Tok – foarte populară printre adolescenţi – are interdicţia de a exploata „datele utilizatorilor a căror vârstă nu a fost stabilită cu siguranţă absolută”, se precizează în comunicatul autorităților italiene.

Foto deschidere @ Digi24.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: