21 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Mesajul emoționant, descoperit în mașina victimei din accidentul de azi dimineață

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, pe strada Petru Maior din Bistrița. Un bărbat din Mureș a ajuns la spital, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un bărbat care nu a acordat prioritate. În mașina victimei, un breloc cu un mesaj emoționant: „Tati… te așteptăm… acasă!”

Un apel la 112 anunța un accident rutier în această dimineață, pe strada Petru Maior din Bistrița.

O mașină cu numere de Cluj, care se îndrepta pe direcția spre Viișoara, a fost lovită de un autoturism condus de un bistrițean. Acesta din urmă a ieșit de pe strada Sg. Maj. Octavian Popa, fără să se asigure.

În urma accidentului, bărbatul din Mureș  aflat la volanul mașinii cu numere de Cluj, de 43 de ani, a fost preluat de EPA SMURD, cu o contuzie la membrul inferior. A fost transportat la UPU Bistrița pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În mașina sa, agățat de chei, stătea un breloc personalizat. Cineva îl aștepta acasă!

„Tati” a fost atent la drum, dar din nefericire, nu au fost alții. Partea bună este că rănile suferite nu i-au pus viața în pericol. Și va ajunge înapoi acasă….

Despre accident puteți reciti aici:

FOTO/VIDEO: Accident, pe strada Petru Maior! Unul dintre șoferi, transportat la spital

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: