-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

VIDEO – Turc: Există posibilitatea să anunțăm Parchetul în cazul celor două PUG-uri ale Bistriței

Primarul Ioan Turc a cerut un audit intern privind existența a două PUG-uri. La primirea rezultatelor, s-a stabilit că într-adevăr există neconcordanțe. „Dacă nu vom reuși să răspundem noi la câteva întrebări, atunci există posibilitatea să anunțăm Parchetul”, a declarat Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Bistrițenii au susținut, prin articole trimise pe adresa redacției Bistrițeanul.ro că ar exista două PUG-uri. Reporterii au arătat apoi CUM o variantă este afișată la sediul Primăriei și cu totul alta afișat pe site.

Primarul Ioan Turc a cerut, în cele din urmă, un audit intern privind existența sau nu a două PUG-uri diferite pe baza cărora s-a dezvoltat Bistrița.

Rezultatele au sosit și acestea arată că într-adevăr există diferențe între PUG-ul de pe hârtie și PUG-ul afișat pe site.

În ceea ce privește problema mai multor variante de PUG. Am primit raportul. Și am decis extinderea analizelor la nivelul primăriei. Am cerut ca toate variantele pe suport electronic să fie comparate cu ceea ce este în arhivă, pe hârtie. (…) Nu putem bloca orașul. Nu putem să nu-i lăsăm să construiască. Dar vedem la finalul acestei analize ce e de făcut” a explicat Ioan Turc în cadrul conferinței de presă de la PMB.

Primarul a spus că există șanse să anunțe chiar și Parchetul.

Dacă vom considera că este necesar, nu avem nicio problemă să sesizăm Parchetul Dacă este nevoie! Deci există anumite diferențe între ce este pe suportul de hârtie și varianta electronică. De ce sunt aceste diferențe? Cum au apărut? Când au apărut? Au vreo legătură cu activități neconforme sau nu? Sau pur și simplu sunt niște erori materiale… Sunt întrebări la care încercăm să răspundem noi. Dar dacă nu reușim să răspundem, vom sesiza Parchetul”, a concluzionat Ioan Turc.

Acesta a promis că va face o conferință de presă în care va anunța decizia finală.

Declarația sa integrală, în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/bH2SY_hXP9c” maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.