7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

SANOVIL Bistrița: Azi a început derularea celei mai mari investiții private din regiune în domeniul sănătății!

Spitalul de Recuperare și Îngrijiri Paliative SANOVIL va fi unul dintre cele mai moderne din țară și va fi dotat cu piscine de recuperare cu apă dulce și cu apă sărată, va dispune de toate mijloacele de recuperare umedă, împachetări cu nămol și parafină, salină, saună caldă, criosaună, va dispune de cele mai moderne mijloace de fizioterapie, roboți computerizați pentru recuperare, masaje terapeutice, trei săli de gimnastică de recuperare pentru diferite specialități, săli de recuperare ocupațională.

 

Spitalul va fi construit pe 7 nivele, la etajele 2, 3 și 4 vor fi amenajate un număr de 31 de saloane cu câte două paturi fiecare, adică un total de 62 de paturi, evident că saloanele vor dispune de cele mai bune condiții de viață pentru pacienții internați, pentru recuperare, cât și cei pentru îngrijiri paliative.

 

Estimăm ca spitalul să fie gata pentru deservirea pacienților noștri la sfârșitul anului 2019.

 

Cu stimă,

dr. Mureșan Gavrilaș

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: